50 godina s vama

Već smo 50 godina ovde, brinući se za vas, vaše porodice, vaše domove i poslovne prostore. Iza robne marke Armal stoji sanitarni program vrhunskog kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti, s daljnjom orijentacijom prema tehnološkom napretku i razvoju novih proizvoda.

Krenimo od početka.

Godine 1967. mariborska livnica „Maribor” uvodi na tržište brend ARMAL, koji se u narednim decenijama etablira na tržištu regije i na taj način izvanredno promoviše matičnu kompaniju.

Razvoj koji je kompanija MLM postigla u sedamdesetim godinama znatno je uticao na povećanje proizvodnog obima, a posebno se to odnosi na proširenje palete proizvoda slavina i pratećeg pribora. U ponudu slavina se po prvi put uvode jednoručne mešalice, čime Armal postaje predvodnik u regiji.

Najveći rast ostvaren je u razdoblju od 1984. do 1993. godine, kada je brend Armal uspostavio lidersku poziciju na domaćem i inostranom tržištu.

Dizajnirajmo.

Serije Armal poznate su po svom jednostavnom, a istovremeno modernom dizajnu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Krenite od START serije jednostavnijih linija da biste na kraju završili LOTUS premijum serijom, dizajniranom u skladu sa svetskim trendovima.

Uštedite i zaštitite.

U sve slavine Armal ugrađeni su perlatori, koji dodatno smanjuju potrošnju vode, a time štite i okolinu.

Internet stranica Armal-bath.eu koristi „kolačićeˮ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posećenosti. Postavke prihvatanja kolačića možete podesiti u Vašem pretraživaču interneta, a više o kolačićima možete pročitati na Upotreba kolačića. Nastavak korišćenja stranice tumači se i kao Vaše slaganje s korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite „U reduˮ.

U redu